Ekonomi

Deklarata të Besimit dhe përfaqësuesit të USAID-it, Janovski (drejtpërdrejtë)

– Deklarata të ministrit të Financave, Fatmir Besimi dhe përfaqësuesit të Zyrës së USAID-it, Erik Janovski pas nënshkrimit të Marrëveshjes për grant për partneritet ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-së.

Shkup, 6 maj 2021 (MIA) – Deklarata të ministrit të Financave, Fatmir Besimi dhe përfaqësuesit të Zyrës së USAID-it, Erik Janovski pas nënshkrimit të Marrëveshjes për grant për partneritet ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-së.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close