0_Магазин.ПорталЗдравје

Децата родени наесен се почувствителни на алергии

Д-р Џесика Хуј вели дека алергиите најчесто се прикажуваат во облик на сува кожа, но тоа може да премине и во друга форма.

Back to top button
Close
Close