0_Магазин.ПорталЗдравје

Децата кои минуваат повеќе време в природа, имаат посилен имунитет

Се претпоставува дека главната причина за ова е тоа што децата се помалку изложени на микроби, што порано не беше случај. Последицата е - недоволен развој на имунитетот.

Back to top button
Close
Close