0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiPolitikë

Debati kuvendor për ribalansin e Buxhetit vazhdon nesër

Në Kuvend pasdite vazhdoi debati për ribalansin e Buxhetit, i cili sillet për shkak të krizës së kovid-19 dhe nga miratimi i të cilit varet fillimi i realizimit të pakos së katërt të masave për përballje me pasojat nga kovid kriza në vlerë prej 470 milionë euro.

Back to top button
Close
Close