0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Дебата за младите, вработувањето и достоинствената работа

Националната конвенција за Европската Унија во Северна Македонија денеска ќе биде домаќин на Работната група 2 – Социјална политика и вработување (Поглавје 19), која ќе ја одржи деветтата сесија на тема „Младите и вработувањето: Што стои на патот да се добие достоинствена работа?“, во организација на Европското движење.

Back to top button
Close
Close