БизнисБизнис.ПорталЕкономијаОпштество

Дебата за младинско претприемништво во Скопскиот регион: предизвиците и перспективите

Здружението СВТ Алумни Скопје, како членка на НМСМ, денеска ќе организира јавна расправа на која ќе се дискутира за моменталната состојба и можности за унапредување на локалната поддршка за младинското претприемништво во Скопскиот регион.

Back to top button
Close
Close