Фотосервис

Дебата

Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски и амбасадорката на Велика Британија, Рејчел Галовеј, се обратија на дебата за придобивките и предизвиците од членството во НАТО

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close