0_Maqedoni.PortalShkupShoqëri

Debat publik për shpalljen e një pjese të malit Vodno zonë të mbrojtur

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor në bashkëpunim me Qytetin e Shkupit sot organizon debat publik rreth Draft-vendimit për shpalljen e një pjese të malit Vodno zonë të mbrojtur në kategorinë V  -  Zonë e mbrojtur.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close