0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeEkonomiPolitikëShoqëri

Debat publik për rregullimin e statusit juridik të objekteve të ndërtuara jashtëligjshëm

Me rastin e miratimit të Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për përcaktimin e statusit juridik të objekteve të ndërtuara jashtëligjshëm, sot do të mbahet debati publik në temën "rregullimi i statusit juridik të objekteve të ndërtuara jashtëligjshëm", në organizim të Komisionit shtetëror për parandalimin e korrupsionit.

Back to top button
Close
Close