0_Maqedoni.PortalShoqëri

Debat për risocializim dhe riintegrim të njerëzve me shëndet të dëmtuar mendor

Sfidat në risocializim, riintegrim dhe rehabilitim të qytetarëve me shëndet të dëmtuar mendor dhe gjetjen e mënyrave si të tejkalohen këto sfida, janë temat kryesore për të cilat do të flitet në panel diskutimin i cili do të mbahet sot në Shkup.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close