BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Debat për amendamentet e buxhetit- çdo projekt real dhe të qëndrueshëm do ta pranojmë, thotë zëvendësministri i Financave

Në Kuvend prej sot do të debatohet për amendamentet e paraqitura në Propozim-buxhetin për vitin 2021. Amendamentet po shqyrtohen brenda debatit në Komisionin për Financa dhe Buxhet, ndërsa shumica e tyre janë paraqitur nga opozitarja VMRO-DPMNE.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close