0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Debat “Njëzetë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit: Republika e Maqedonisë së Veriut dhe rruga drejt BE-së”

Qendra për hulumtime dhe analiza evropiane Europrospera, me rastin e 9 majit - Ditës së Evropës, do të organizojë një panel diskutimi me temë "Njëzet vjet pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit: Republika e Maqedonisë së Veriut dhe rruga drejt Bashkimit Evropian".

Back to top button
Close
Close