0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikëShoqëri

Debat nga KKBE-MK: Ligjërisht të rregullohet puna në kushte pandemie, disa nga masat kundër kovidit rezultuan me pabarazi të reja gjinore

Në sistemin juridik në vend, është e nevojshme të rregullohen në detaje konceptet që praktikohen më së shumti gjatë pandemisë, ndërsa kjo është puna nga shtëpia dhe puna në distancë. Masat që u miratuan gjatë krizës së kovidit kanë rezultuar në pabarazi të reja gjinore. Jetëgjatësia e pandemisë dhe pamundësia për ta parashikuar rrjedhën e ardhshme të krizave të reja të një natyre të ngjashme e imponojnë nevojën nga rregullimi sistematik, puna në kushte pandemie, përfshirë punën nga shtëpia dhe përpjekjen e jashtëzakonshme në kushte pandemia.

Back to top button
Close
Close