0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Debat i KKBE-MK “Idetë reformuese për pastrimin e gjyqësorit përmes prizmit të mekanizmave ekzistuese”

Raportet mbi progresin e vendit tregojnë për disa përmirësime në gjyqësor, por realiteti sinjalizon se në këtë fushë është e nevojshme të vazhdohet procesi i reformës në drejtim të forcimit institucional në luftën kundër korrupsionit dhe konsolidimin e institucioneve. Ideja e një procesi reformues përmes "pastrimit" të gjyqësorit po bëhet gjithnjë e më e rëndësishme dhe me pritjen që përmes saj të mund të arrihen ndryshime të shpejta në gjyqësor.

Back to top button
Close
Close