0_Maqedoni.PortalSektori civil

Debat: FOnde të BE-së – mjete për mbështetje të reformave apo para “të gjuajtura” të taksapaguesve të BE-së

Qendra për hulumtim dhe krijim të politikave, së bashku me Ambasadën e Polonisë në Maqedoninë e Veriut, mbrëmë në Dhomën publike organizuan debat me pjesëmarrje të përfaqësuesve të Qeverisë, sektorit joqeveritar, akademisë dhe korit diplomatik, ku diskutuan për qasjen dhe kapacitetin administrativ për planifikim dhe shfrytëzim të llojeve të ndryshme të fondeve të BE-së, përfshirë edhe atë IPA.

Back to top button
Close
Close