Фотосервис

Дејан Жидан се обрати пред пратениците во Собранието

Претседателот на Националното Собрание на Република Словенија, Дејан Жидан се обрати пред пратениците во Собранието на Република Северна Македонија

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close