Фотосервис

ДЦАФ

Претседателот на Собранието Талат Џафери се обрати на конференцијата организирана од ДЦАФ на тема: „Реформите во разузнавачкиот сектор во Република Северна Македонија: постигнувања, предизвици и приоритети“.

Back to top button
Close
Close