Korrespondentë MKDKronikëKronikë.Portal

Dasma e ndërprerë në fshatin Bansko ka qenë e organizuar në vend të hapur , me të gjitha shenjat, për organizatorët padi penale

Dasma në fshatin Bansko, të cilën dje e ndërpreru policia ka qenë e organizuar në vend të hapur, me pjesëmarrje të këngëtarit dhe orkestrit, konfirmojnë për MIA-n dëshmitarët e fshatit dhe zëdhënësja e SPB-së Strumicë, Aleksandra Trajanova.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close