0_Македонија.ПорталПолитички партии

Даскаловски: Вложуваме во спортот, градиме нов спортско – адреналински парк во Општина Карпош

Станува збор за реализација на едно од главните изборни ветувања на СДСМ и градоначалникот Стефан Богоев. 

Back to top button
Close
Close