0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

DAP: Pagesa e kthimit të TVSH-së ende në vijim

Drejtoria për të Ardhura Publike sot kumtoi se ende në vijim është pagesa e kthimit të TVSH-së e cila për tremujorin e parë duhet të përfundojë deri më datën 31 dhjetor.

Shkup, 13 dhjetor 2019 (MIA) – Drejtoria për të Ardhura Publike sot kumtoi se ende në vijim është pagesa e kthimit të TVSH-së e cila për tremujorin e parë duhet të përfundojë deri më datën 31 dhjetor.

Nga DAP apelojnë që qytetarët të kontrollojnë nëse kanë futur numër të saktë të llogarisë bankare dhe nëse ka nevojë në kohë të bëjnë korrigjime.

Deri më tani, sipas informacioneve të DAP-it, kthim të TVSH-së është paguar tek mbi 50 për qind e shfrytëzuesve të TVSH-jaIme. fb/

Back to top button
Close
Close