ЕвропаЕвропа.Портал

Данска ќе убие милион видри поради коронавирусот

Властите се сомневаат на пренесување на вирусот од тоа животно на луѓе во два вакви случаи во Холандија на почетокот на оваа година.

Back to top button
Close
Close