0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Dakordohet marrëveshje për eksportimin e produkteve ushqimore të Maqedonisë së Veriut në Katar

Ambasadorja e Maqedonisë së Veriut në Katar, Elma Altorok dhe drejtori i njërit prej zinxhirëve katarianë të supermarketeve "LuLu Hipermarket Katar", Mohamed Altaf dje në Doha nënshkroi Memorandum mirëkuptimi për zhvillimin e bashkëpunimit afarist gjatë importimit të produkteve bujqësore, mishit dhe produkteve të mishit, ajvarit dhe djathit nga Maqedonia e Veriut në këtë shtet të Gjirit Persik.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close