0_Web_Актуелно0_МИА Истражува.ПорталДописници МКДСторија

Да се преживее короната и да им се помогне на другите

Прилепчанката Христина Гулеска е медицинска сестра. И мајка на три деца. Жена која се соочила со најголемиот предизвик, поточно голготата на 21 век - коронавирусот. Таа е меѓу првите прилепчани кои се соочија со големиот животен предизвик. Како и нејзиниот сопруг, кој беше во крајно тешка животна ситуација.

Back to top button
Close
Close