Општество

Д-р Врабевски: На граничните премини Златарево и Станке Лисичково вакцинирани околу 5.100 Македонци

Приближно 5.100 вакцини се аплицирани на граничните премини Златарево и Станке Лисичково, соопшти компанијата што ја организира вакцинацијата на границата со Северна Македонија, јави БТА.

Back to top button
Close
Close