0_Магазин.ПорталСцена

Д-р Дре „тежи“ 800 милиони долари, а ќерка му е бездомничка

Богатството на славниот рапер Д-р Дре се проценува на 800 милиони долари, но неговата најстара ќерка Латања Јанг тврди дека тој одбива да ѝ помогне финансиски, и покрај фактот дека е бездомничка.

Back to top button
Close
Close