БалканБалкан.Портал

Цвијановиќ: Пресудата за Караџиќ нема политички последици за РС

Претседателката на Република Српска (РС), Жељка Цвијановиќ изјави дека пресудата за првиот претседател на РС Радован Караџиќ, нема, ниту може да има политички последици за РС.

Back to top button
Close
Close