Фотосервис

Црвен крст на град Скопје со донација за МЗ

По повод Светскиот ден на Црвениот крст и Црвената полумесечина Црвен крст на град Скопје во соработка со општинските организации ќе реализира донација на артикли од листата на приоритетни потреби на Министерството за здравство.

Back to top button
Close
Close