0_Магазин.ПорталПатувања

Црна Гора на 20. место на листата топ-дестинации на Форбс

„Црна Гора - скриеното богатство на Јадранот, станува сѐ попосакувана медитеранска дестинација и повеќе не се смета за сиромашно соседство на Хрватска... Денес Црна Гора се развива како луксузно место“, пишува Форбс.

Back to top button
Close
Close