СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

ЦНГ: Ги исполнуваме безбедносните правила

Државната кинеска компанија „Џенерал нуклеар пауер груп“ (General Nuclear Power Group - CGN) објави дека активностите во нејзината нуклеарна централа на југот на Кина ги исполнуваат безбедносните правилата и оти животната средина е безбедна

Back to top button
Close
Close