0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Çmimet e shitjes të produkteve industriale në nëntor të vitit të kaluar më të larta për 0.4 për qind në nivel vjetor

Në nëntor të vitit 2020, çmimet e shitjes së produkteve industriale ishin më të larta për 0.3 për qind në bazë mujore dhe për 0.4 për qind në bazë vjetore, njoftoi Enti Shtetëror i Statistikave.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close