БалканБалкан.Портал

Четворица мигранти исчезнале во Дунав во близина на Апатин

Четворица мигранти исчезнаа во реката Дунав, во близина на Апатин, при обид илегално да преминат во Хрватска.

Back to top button
Close
Close