Дописници МКДПолитички партии

Четворица кандидати за градоначалник на Општина Кичево

До Општинската изборна комисија во предвидениот рок поднесени се осум листи за советници и четири кадидатури за градоначалник за Општина Кичево, за претстојните локални избори.

Back to top button
Close
Close