ЕвропаЕвропа.Портал

Чешка полиција: Закани за вооружени напади на училишта

Чешката полиција денеска соопшти дека презема мерки за заштита на некои училишта во земјата откако добила информации дека постои закана за вооружени напади на тие установи.

Back to top button
Close
Close