ЕвропаЕвропа.Портал

Чапутова: Ситуацијата со Ковид-19 е исклучително сериозна

Ситуацијата во врска со пандемијата на коронавирусот во Словачка е исклучително сериозна, изјави денеска словачката претседателка Зузана Чапутова, оценувајќи дека мерките кои моментно се во сила не се доволни.

Back to top button
Close
Close