0_Maqedoni.PortalTekste origjinale

Cërvenkovski e ngriu anëtarësimin në LSDM, bëri thirrje urgjentisht të konvokohet Këshilli Qendror i partisë

Fjalim publik i ish-kryetarit të Republikës së Maqedonisë dhe themelues dhe kryetar shumëvjeçar i LSDM-së, Branko Cërvenkovski deri tek udhëheqësia dhe anëtarët e LSDM-së.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close