0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталКултураКултура.ПорталОпштество

Централно одбележување на Европските денови на културното наследство

Од денеска до 7 октомври ќе се одржи централното одбележување на Еврпските денови на културното наследство, коишто во нашата земја годинава се фокусирани на темата „Културното наследство и училиштата“.

Back to top button
Close
Close