БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Централниот регистар ќе прима годишни сметки во хартиена форма во сабота и понеделник

Централниот регистар на Република Северна Македонија информира дека ќе врши прием на годишни сметки и финансиски извештаи за 2020 година во хартиена форма на 27 феврурари во сабота од 08.00 до 16.00 часот и на 1 март 2021 година од 08.00 до 21.00 часот.

Back to top button
Close
Close