BiznesBiznes.PortalEkonomi

“Central benking”: Banka Popullore kujdeset për angazhimin e kuadrove cilësorë dhe investon vazhdimisht në njohuritë e tyre

Analiza krahasuese e njërit prej serviseve kryesore informuese për bankieri qendrore dhe financa në botë, "Central benking", zbulon se Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë së Veriut është ndër bankat qendrore që kujdeset për angazhimin e kuadrove cilësorë dhe të përkushtuar, të cilët janë shtyllë kryesore në zhvillimin dhe zbatimin e politikave të shëndosha dhe të qëndrueshme.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close