КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Центар Јадро ќе го претстави творештвото на уметницата Моника Мотеска

Од Центар Јадро информираат дека серијата презентации на македонски уметници ја продолжуваат со преглед на творештвото на визуелната уметница Моника Мотеска, авторка со богата и репрезентативна уметничка кариера со бројни самостојни и групни изложби во земјата и странство.

Back to top button
Close
Close