0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Цените на угостителските услуги во декември на исто ниво како и во ноември

Цените на угостителските услуги во декември биле на исто ниво како и во ноември, објави денеска Државниот завод за статистика.

Скопје, 3 јануари 2020 (МИА) – Цените на угостителските услуги во декември биле на исто ниво како и во ноември, објави денеска Државниот завод за статистика.

Зголемување од 0,9 проценти има на кумулативниот индекс на цените за периодот јануари − декември во однос на истиот период 2018 година, а во споредба со декември 2018 година е на истото ниво. бак/сп/

Back to top button
Close
Close