Biznis.SlajderSvet.SlajderСветСвет.Портал

ЦЕБР: Кина во 2028 година ќе биде прва екомонија во светот

Кина во 2028 година ќе ги престигне САД и ќе стане прва економија во светот, пет години од претходниоте проценки, се наведува во најновиот извештај на британскиот Ценар за економски и бизнис истражувања (Centre for Economics and Business Research)

Back to top button
Close
Close