Жбогар очекува фер избори, а изборната кампања да се фокусира на реалните прашања

  Девет илјади граѓани секојдневно користат 128 електронски услуги од институциите

  Податоците за јавниот долг отворени за јавноста, презентирана нова алатка за транспареност

  Запленетиот кокаин во Крушопек, дел од голема количина со крајна дестинација во земјава, засега приведени четири лица

  Видео

  Back to top button
  Close
  Close