Царовска: Имплементацијата на оперативниот план за вработување придонесе за намалување на невработеноста

  Елезовски: Влезот во ЕУ и НАТО треба да гарантира стабилност за Ромите

  Царовска: Имплементацијата на оперативниот план за вработување придонесе за намалување на невработеноста

  Прием на претседателот Пендаровски за претставниците на дипломатскиот кор

  Видео

  Back to top button
  Close
  Close