Полицискиот час го прекршиле вкупно 4783 граѓани, 816 во моментов се во државен карантин

  Спасовски: Со завршување на вонредната состојба продолжуваат сите изборни дејствија

  Димитров: Потребни се солидарност и соработка за надминување на последиците од пандемијата

  Одземени пет концесии за минерални суровини во село Лабуништа

  Видео

  Back to top button
  Close
  Close