Заев: Ратификацијата во Шпанија се очекува следниот месец, ако се одложи, кај нас е можна условна ратификација, но според процедура

  Градоначалниците дискутираат за новиот предлог-концепт на ЗЕЛС за унапредување на системот на локалната власт

  Владата работи на процесот за изработка на стратегија за паметна специјализација за истражување

  Ангеловска: Амандманите да се предлагаат анонимно – важна е содржината, не политичката партија

  Видео

  Back to top button
  Close
  Close