Бектеши: Убедени сме дека Косово во најкус можен рок ќе ги обезбеди условите за увоз на икра

  Мерки против африканската чума: Отстрел на дивите свињи и уништување на питомите кои не се под биосигурносен надзор

  Јанева: Не чувствувам вина за „Рекет“

  Бесплатно собирање остатоците од бербата и засилени инспекциски контроли во Скопско

  Видео

  Back to top button
  Close