Започна реконструкција на улицата „23 Октомври“ во Општина Аеродром

  Стефанова: Истрагата за случајот „Империја“ застана, немам овластување да побарам каде е Камчев

  Стефанова: Од самиот старт се оградувам од Јанева

  Стефанова: Имам овластување да ја водам постапката за „Титаник“

  Видео

  Back to top button
  Close