Pako

 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 24 shkurt/ 2020 Shkup – Kontestet zgjidhen vetëm kur për to flitet në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe pa doreza,…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/ 24 shkurt/ 2020 Shkup – Ministri i obliguar për diasporë, Edmond Ademi sot dhe nesër do të qëndrojë për…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 23 shkurt/ 2020 Shkup– Njëmbëdhjetë vendbanime, prej të cilave shumica në qytetin veriut Lombardia janë izoluar konform masave që…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 23 shkurt/ 2020 Athinë  – Në suaza të nismave greke për promovim të perspektivës së BE-së në rajon, nesër…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 22 shkurt/ 2020 Shkup –  Gjatë javës së kaluar  janë mënjanuar 218 automjete  nga sipërfaqet publike  me automjetet speciale…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 22 shkurt/ 2020 Shkup – Pjesëmarrësit në zgjedhjet e parakohshme parlamentare i bëjnë  përgatitjet për  shfaqje para qytetarëve, të…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/ 21 shkurt/ 2020 Shkup – Pavarësisht nga rezultatet e zgjedhjeve, Maqedonisë së Veriut do t’i duhet shumicë e fuqishme…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 21 shkurt/ 2020 Kërçovë – Komuna e Kërçovës banorëve që kanë blerë inverterë në vitin rrjedhës 2020, më së…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  9:00/21 shkurt/2020 Shkup – Komisioni në MPB, i cili me vendim të ministrit të Punëve të Brendshme, Naqe Çulev është formuar…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/ 20 shkurt/ 2020 Shkup – Unë jam ministër një muaj dhe të gjitha këto situata i trashëgova si rezultat…

  Повеќе
Back to top button
Close
Close