Pako

 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 24 gusht/ 2020 Shkup – Gjatë krizës ekonomike dhe shëndetësore, Qeveria e Zaevit mundëson të ardhura më të mëdha…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/ 24 gusht/ 2020 Shkup – Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) sot do të mbajë mbledhje ku në…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/23 gusht/2020/ Shkup – Sipas të dhënave statistikore të Shërbimit për Ndihmë Mjekësore Urgjente (NMU), në periudhën nga janari deri…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/22 gusht/2020 Shkup – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë të Veriut zgjodhi kryetarin e ri, Talat Xhaferin, i cili ishte kryetar…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/ 21 gusht/ 2020/ Shkup – Këshilli iniciues për ndryshime në VMRO-DPMNE-në opozitare, sot doli me kërkesë për dorëheqjen e…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 21 gusht/ 2020 Shkup – Policia gjeti 138 granata për minahedhës dore , 41 arka metalike me municion të…

  Повеќе
 • Photo of MIA FLESH

  MIA FLESH

  12:00/ 21 gusht/ 2020/ Shkup – Për sot në mesditë është caktuar vazhdimi i mbledhjes konstituive të Kuvendit ku Talat Xhaferi…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  9:00/21 gusht/2020/ Shkup – Nëse sot në Kuvend parashtrohet propozimi me nënshkrime prej së paku 20 deputetëve, mund të pritet…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/ 20 gusht/ 2020 Shkup – Vazhdimi i seancës konstitutive të Kuvendit në të cilën është dashur të rizgjidhet kryesuesi…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 20 gusht / 2020 Shkup– Gjatë 24 orëve të kaluara janë bërë 1.653 testime, ndërsa janë regjistruar 118 raste…

  Повеќе
Back to top button
Close
Close