Pako

 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 20 shtator/ 2020 Shkup – Në territorin e Qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 339…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 20 shtator/ 2020 Shkup – Historia thotë se duhet gjithmonë  të pajtohemi me kohën dhe ta shfrytëzojmë  në favor…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 19 shtator/ 2020 Shkup – Rrjeti sekondar dhe terciar për gazifikim të shtetit do të vazhdojë pas zgjidhjes së…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 19 shtator/ 2020 Shkup – Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov vlerëson se Memorandumi i Bullgarisë në disa pjesë…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/18 shtator/2020/ Shkup – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot u takua me Gent…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 18 shtator/ 2020 Shkup – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi sot u takua me…

  Повеќе
 • Photo of MIA FLESH

  MIA FLESH

  12:00/18 shtator/2020 Shkup – Sipas të dhënave më të reja të Agjencisë për Komunikime Elektronike, në tre muajt e parë të…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/18 shtator/2020 Shkup – Reagimet në skenën politike të Maqedonisë shkaktuan memorandumin sqarues që Bullgaria ua dërgoi vendeve anëtare të BE-së,…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/ 17 shtator/ 2020 Shkup – Gjatë 24 orëve të kaluara janë regjistruar 186 raste të reja me Kovid-19 nga…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 17 shtator/ 2020 Shkup – Kuvendi sot në kuadër të seancë së 12-të e miratoi nevojën për sjelljen e…

  Повеќе
Back to top button
Close
Close